E - Twinning Projesi Ödül Töreni

e-Twinning; iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarda çalışan personellere yönelik bir platformdur. Okulumuzda da 3 yıldır etwinning projeleri kapsamında öğrencilerimizle çalışmalar yapılmaktadır ve yapılan çalışmalar ve alınan ulusal ve avrupa kalite etiketleri neticesinde okulumuz ‘’ e-Twinning Okulu ’’ olmaya hak kazanmıştır. 

Okulumuzda e-Twinning projesi kapsamında ;

- Müdür yardımcımız Tülün ÖZTÜRK ‘’Türkiye’ye Hayat Olalım’’, ‘’Dedem ve Ninem de Çocuktu’’, ‘’eTwinning Gelişim Atölyesi’’, ’’Türkiye Çocukları Korosu’’, ’’Hatay’a Hayat Olalım’’, ‘’Koa Türkiye’’, ‘’Masallar Canlansın’’, ‘’Gönül Dağı’’, ‘’Ormanın Senin Elinle Yeşersin’’ projelerini okulumuz öğrencileri ile yürütmüştür.

-3/B sınıfı öğretmenimiz Senem AKAY sınıfıyla yürüttüğü ’’ Kendime Güveniyorum’’ projesi ile okulumuzu temsil ederek çocuk hakları ile ilgili çalışmalar yapmış ve ulusal kalite etiket kazanmıştır.

          - 4/D sınıf öğretmenimiz Didem GÖRGÜLÜ ÖNCÜL sınıfıyla yürüttüğü ‘’Doğanın Kahramanları’’ projesi ile ulusal ve avrupa kalite etiketi, ‘’Kodlaya Kodlaya Stemliyoruz’’ projesi ile ulusal kalite etiketi, ‘’ Hedef 21. YY’’ projesi ile ulusal kalite etiketi, ‘’Canım Zeka Atölyem’’ projesi ile ulusal kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Şu anda da ‘’Hedef 21.YY Steam’’ projesi için kalite etiketi çalışmaları devam etmektedir.

            “ e-Twinning Okulu ” olmamızda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve proje yürütücüsü öğretmenlermize,desteklerini hiç bir zaman  esirgemeyen tüm velilerimize okulumuza yaşatmış oldukları gurur için teşekkür ederiz..Tören sonunda günün anısına Okul Müdürü Hasan Hüseyin İNCE tarafından  öğrencilerimize katılım belgeleri ile madalyaları, öğretmenlerimize ise plaketleri takdim edildi.

TÖREN GÖRÜNTÜLERİ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Kuşadası Feriha Ruhi Karakaş İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)