E - Twinning Projesi: "Learning Englısh With Fun"

 

İstanbul Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ortaklarından olduğu "Learning English With Fun" isimli eTwinning Projesi, gittikçe yaygınlaşıyor. Projenin en önemli hedefi,öğrencilerin İngilizceyi eğlenerek öğrenmesi şeklinde belirlenen projede öğrencilerin aktif bir şekilde çalışması öngörlüyor. Proje dili İngilizce belirlendiği için projeye dahil edilen öğrenciler, ders kazanımlarına uygun İngilizce etkinlikleri gerçekleştirerek hem ödevlerini yapıyorlar hem de eğlenerek ingilizce pratiklerini gerçekletiriyorlar.

 

 

Projenin amaçlarının başında öğrencilerin kendilerini hedef dilde tanıtmaları ve farklı şehirlerden akranlarıyla iletişim kurmaları gelmektedir. Web 2.0 araçları kullanılarak proje basamaklarında yer alan logo, poster, afiş, kelime bulutu tasarlayacak öğrencler, şehir tanıtımlarının yanı sıra yörelerine özgü ait yemek tarifleri de yapacaklar. Böylece hedef dil kullanımında özgüvenleri, motivasyonları ve tasarım becerilerinin artırılması hedeflenmektedir.

Giresun, İzmir, Balıkesir, Konya, Şanlıurfa, Ankara ve İstanbul illerinden 8 öğretmen ve 48 öğrencinin katılımıyla yürütülen projenin İstanbul Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki yürütücülüğünü İngilizce Öğretmeni Meltem KARAKOÇ yapmaktadır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Dargeçit Altıyol İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)