E - Twinning Proje Ekibimiz İle Rota Tekstil Ziyaretimiz

Mevlüde- Ahmet  DOĞANAY  Fen Lisesi  E-twinning  proje ekibimiz İngilizce Öğretmeni  Emrah TURAN başkanlığında yürütülen ''Sustainable Fashion'' projesi kapsamında ilçemizdeki ''Rota  Tekstil'' üretim fabrikasına ziyarette bulunduk. Tekstil Mühendisi Hüseyin  beye alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mevlüde- Ahmet  DOĞANAY  Fen Lisesi olarak  Avrupa Birliği projeleri kapsamında E-twinning  proje ekibi olarak İngilizce öğretmenimiz Emrah TURAN başkanlığında eş zamanlı şekilde 3 farklı projede yer almaktayız. Bu projelerin isimleri ve içerikleri aşağıdaki gibidir.

Sustainable Fashion(Sürdürülebilir  Moda) : Enerji ve doğal kaynak tüketiminin hızlıca arttığı günümüzde, gençlerin  kendilerini yalnızca tüketici olarak görmemeleri  için moda ve tüketim hakkında bilinçlendikleri bu projeyi Slovakyalı ortaklarımızla ortaklaşa geliştirdik. Kurucu ortak olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Live Healthier(Daha Sağlıklı Yaşa): Gençlerin beslenme ve egzersiz rutinlerini gözden geçirmeleri ve sağlıklı beslenme hakkında bilgi sahibi olmaları için yürüttüğümüz bu projede, tanışma ve yarışma faaliyetleriyle projemizi yürütmeye devam etmekteyiz.

I Activate My Classroom with Web 2.0(Sınıfımı Web 2.0 ile Etkinleştiriyorum): Bu proje kapsamında çeşitli Web 2.0 araçlarını derslerimize dahil ediyoruz. Bu sayede öğrencilerin teknolojik yönden gelişmelerini  ve derse aktif katılımlarını sağlamak için müfredata paralel olarak her ay farklı bir web aracını kullanmaktayız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yozgat Sorgun Mevlüde - Ahmet Doğanay Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)