E - Okul Karne Notları Sorgulama: E - Okul Vbs Girişi İle Karne Notu Görüntülenecek

e-Okul giriş ekranı her dönemde öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Okullar 22 Ocak itibari ile tatile girecekler. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dijital karne ile ilgili açıklama yapmıştı. Bakan Selçuk, 'Dijital bir karne var çünkü bizim yüz yüze karne vererek hareketliliği artırmak gibi bir niyetimiz tabii ki yok. O yüzden de bir dijital karne söz konusu.' dedi.

e-Okul karne notları sorgulama ekranı yoğun ilgi görüyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında uzaktan eğitime devam edilen okullarda birinci dönem 22 Ocak'ta sona erecek. Öğrenciler 25 Ocak'tan itibaren sömestr tatiline başlayacaklar. Dönem sonuna az bir zaman kala vatandaşlar e okul üzerinden bazı bilgileri görüntülemek istiyorlar. İşte birçok işlemin gerçekleştirilebildiği, şifre ile giriş yapılane-Okul VBS giriş ekranı

E-KARNE NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR?

e-Karne öğrencilere dijital olarak verilecek karnelerdir. Pandemi sürecinde karneler Milli Eğitim Bakanlığı'nın e-Okul sistemi üzerinden paylaşılacaktır.

Tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları ile kolayca erişim sağlanabiliyor.

     

E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Buca Buca Tütün İhracatçıları Birliği İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)