Dyned Uygulama Sınıfımızı Açtık

Öğrencilerimizin daha iyi İngilizce öğrenmesini hedefleyen DYNED sistemi kapsamında ilçemizde ilk uygulama sınıfını okulumuzda açtık.

Konu ile ilgili konuşan okul müdürümüz Abdullah Akkaya, “Valiliğimiz ve Kaymakamlığımızın önem vermesiyle, projenin alt yapısını oluşturup projenin kendi okulumuzda uygulanabileceğini göstermiş olduk.Türkiye genelinde de DYNED ile ilgili projelere büyük önem verildiğini biliyoruz. Bu proje kapsamında 1 numara olacağız. 21 bilgisayarla öğrencilerimizin hizmetindeyiz. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Öğrencilerimizin İngilizceyi daha iyi öğreneceği günleri bekliyoruz” dedi.
İngilizce öğretmeni Atakan Bulut ise, “Şuan DYNED sınıfındayız. Okul müdürümüz Abdullah Akkaya’nın katkılarıyla açılmış olan bir sınıfımız. Öğrencilerimiz haftanın belirli günlerinde buraya alıp, DYNED’le ilgili etkili verimli bir şekilde nasıl çalışma yapılır bununla ilgili bilgi veriyoruz ve uygulamalı olarak da bunları anlatıyoruz. Belli sınıfları belli dönemlerde sınıfları alıp düzenli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Buna bağlı olarak da öğrencilerimiz puanlarını İngilizce öğretmenleri olarak sistemden girip kontrol ediyoruz. Verimli çalışan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Bu sınıfın asıl amacı DYNED sınıfıdır. DYNED ile İngilizceyi öğrencilerimize sevdirmek daha iyi bir şekilde İngilizceyi nasıl konuşacaklarını anlatmak, ve aktif bir şekilde İngilizceyi kullanmalarını sağlamaktır. Aynı zamandı öğrencilerimizin tembelliği ya da bir nevi İngilizce korkusunu yenmektir amacımız. Bu sınıfta da yapay zeka da oluşturulmuş sistemle geliştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

HABERİN VİDEO VE FOTOĞRAFLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Kula Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)