Düzce / Merkez Avni Akyol Ortaokulu

Telefon:0380 512 20 75 Adres:AZİZİYE MAH. 893. SK. AVNİ AKYOL ORTAOKULU BLOK NO: 58/1 MERKEZ / DÜZCE Web Sitesi:https://avniakyolortaokulu.meb.k12.tr Düzce Okulları, Düzce Merkez Okulları, Düzce Ortaokulları, Düzce Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Düzce Ortaokul Haberleri, Düzce Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://avniakyolortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHedeflerimiz İstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; okulumuz önce Düzcede sonra bölgede EĞİTİM ÖĞRETİM yönünden en başarılı okul olsun. İstiyoruz ki; 20 kişilik sınıflarda tam güm eğitim öğretim yapılsın. İstiyoruz ki; okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; okulumuzda herkes, hergün daha iyi olmak için çalışsın. İstiyoruz ki; sosyal,kültürel ve sportif faaliyetler çoğalsın, öğrencilerimiz kitap okuma alışkanlığı kazansın, düşünebilen bireyler olarak yetişsinler. Kurumlar sınavlarında ve hayatta başarılı olsunlar.
MisyonNeden Varız? BİZ : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. BİZ : Birlikte çalışarak "BEN DEĞİL" "BİZ" bilincini geliştirmek ve ön plana çıkartmak için varız. BİZ : Öğrencilerimizi bir üst kuruma ve hayata en iyi şekilde hazırlamak için varız. BİZ : Okulumuzda öğreten ve öğrenenlere en iyi öğrenme ve öğretme ortamı sağlamak, problemleri birlikte çözmek için varız. BİZ : AVNİ AKYOL ORTAOKULU olarak çalışmalarımızla diğer okullara örnek olmak için varız.
BaşarılarİLKELERİMİZ İnanıyoruz ki; biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. İnanıyoruz ki; öğrenci merkezli eğitim, temel ilkemizdir, çalışmalarımızın hareket noktası öğrencilerimizdir. İnanıyoruz ki; görevlerimizi titizlikle yerine getirir, kendimizi sürekli yeniler, velilerle işbirliğine gidersek başarıya ulaşırız. İnanıyoruz ki; biz duygusunu geliştirmek, birlikte ve verimli çalışmak, demokratik ve katılımcı olmak, lider olmak, tüm çalışmalarımızı TKY felsefesi ile yürütmektir. Farkındayız ki; biz farklıyız, yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Telefon0380 512 20 75
Faks0380 523 82 47
AdresAZİZİYE MAH. 893. SK. AVNİ AKYOL ORTAOKULU BLOK NO: 58/1 MERKEZ / DÜZCE
İnternet Sitesihttps://avniakyolortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAziziye Mahallesi 885. Sokak Merkez/DÜZCE
Ulaşım3 KMOkulumuz merkezden geçen bir çok otobüsün ilk-son durağında bulunmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.
Merkezden Uzaklık3 KM
Ders Saatleri08:50-15-10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL (1 Mbit)
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı188
  • Derslik Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://avniakyolortaokulu.meb.k12.tr/81/01/733535/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)