Dünyanın En Büyük Üniversite Öncesi Bilim Yarışması Regeneron Isef 2024 Bilim ve Müsendislik Yarışmasında Finaldeyiz. .

Kimya Öğretmenimiz Pınar SABAZ ve öğrencilerinden bir büyük başarı daha geldi. Geçen yıl REGENERON ISEF 2023 Bilim ve Mühendislik Yarışmasında DALLAS' da Kimya Öğretmenimiz Pınar SABAZ danışmanlığında projelerini sunan Aslı Ece YILMAZ ve Azra DEMİRKAPILAR Dünya üçünçüsü olmuşlardı. Bu yıl yine Kimya Öğretmenimiz Pınar SABAZ danışmanlığında Doruk Saran, Efe Dora Durmaz ve Mehmet Emre Endar REGENERON ISEF 2024 BİLİM VE MÜSENDİSLİK YARIŞMASINA finalde projelerini sunmaya hak kazandılar.

Kimya öğretmenimiz Pınar Sabaz danışmanlığında hazırladıkları proje ile TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye 3. Sü olan öğrencilerimiz Doruk Saran, Efe Dora Durmaz ve Mehmet Emre Endar  TÜBİTAK tarafından ingilizce olarak yapılan ek değerlendirmede de başarılı olarak ülkemizi REGENERON ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışmasında temsil etme hakkı kazandılar. 

Her yıl ABD’nin çeşitli şehirlerinde düzenlenen dünyanın en büyük üniversite öncesi bilim yarışması olma özelliğini taşıyan ve Lise öğrencilerinin Nobel ödülü olarak görülen REGENERON ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması bu yıl 11-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Los Angeles, California’da gerçekleştirilecektir. Kurumumuza ve şehrimize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Pınar SABAZ' ı tebrik ediyor, ABD de gerçekleştirilecek olan yarışmada başarılar diliyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Karesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)