Dünya Hayvanları Koruma Günü Kutlandı

 

Dünya Hayvanları Koruma Günü, 4 Ekim 2021 Pazartesi günü Cacabey Meydanında Öğrencilerimizin  katılımıyla kutlandı.

             Kırşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde hayvanların da yaşama hakkı olduğuna vurgu yapmak ve dostlarımızın kötü muameleye maruz kalmaması için farkındalık oluşturmak için  düzenlenen etkinliğe Kırşehir Belediyesi  Veteriner İşleri Müdürü Sayın Nihat ÖZKAN ve Necatibey Ortaokulu müdürü Fatih İLHAN,Sosyal Bilgiler öğretmeni Semra HAKKI ve çok sayıda hayvansever vatandaş katıldı.

            Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nihat ÖZKAN  hayvan sevgisi üzerinden yaptığı konuşmasında: "Bizim için anlamı yüksek olan bu anlamlı günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile kutlamak istedik. Çocuklarımıza hayvan dostlarımız ile nasıl iletişim kurulması gerektiği ve hayvanlara karşı oluşan korkuların  nasıl aşılacağı gibi konularda bilgi vermeye gayret gösteriyoruz.Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren hayvan sevgisini kazandırmak için yoğun bir çaba içindeyiz." dedi.

           Etkinlik Kırşehir Belediyesi  Veteriner İşleri Müdürü Sayın Nihat ÖZKAN'ın öğrencilerimize kedi ve köpek maması, hayvan sevgisi konulu broşür dağıtılması ile sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırşehir Merkez Necatibey Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)