Dünden Bugüne Bilim Tubitak 4006 Projesi Kabul Edildi!

TÜBİTAK Bilim Şenliği 21-22 Nisan Tarihlerinde Gerçekleşecek

 

21 ve 22 Nisan tarihlerinde, Fen Bilgisi öğretmenimiz Emine Önder’in önderliğinde düzenlenecek olan TÜBİTAK Bilim Şenliği büyük bir heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefleyen bu etkinlik, bilim dünyasına dair pek çok yenilikçi projeye ev sahipliği yapacak.

 

Şenlik kapsamında, öğrenciler kendi hazırladıkları projeleri sergileme fırsatı bulacak ve bilimsel araştırma, deney ve gözlemlerini katılımcılarla paylaşacak. Emine Önder’in rehberliğinde hazırlanan projeler, öğrencilere bilimsel meraklarını geliştirme ve uygulamalı deneyimler kazanma imkanı sunacak.

 

TÜBİTAK Bilim Şenliği, sadece okul öğrencileri değil, bilimle ilgilenen herkese açık olacak. 21 ve 22 Nisan’da, bilim ve teknolojiye ilgi duyan tüm katılımcıları bu heyecan verici etkinlikte görmek için sabırsızlanıyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kocaeli İzmit Mesut Barış Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)