Dr. Yıldız Yenen Avcı ve Öğrencilerimizin Hazırladığı Bildiriler Bilimsel Kitapta Yayımlandı.

Dr. Yıldız YENEN AVCI ve Öğrencilerimizin Hazırladığı Bildiriler Bilimsel Kitapta Yayımlandı…

Sınırsız Eğitim ve Araştırma Derneği (SEAD), ABD Portland State Üniversitesi ve Litvanya Vilnius Üniversitesi iş birliğinde 04-06 Mayıs 2023 tarihlerinde online olarak düzenlenen 7. Uluslararası Sınırsız Eğitim ve Araştırma Sempozyumu (USEAS 2023)’na katılım sağlayan Türkçe öğretmenimiz Dr. Yıldız YENEN AVCI ve öğrencilerimiz Miraç YILDIRIM, Ege Çağan YILDIZ, Berkant Hilmi ARSLANOĞLU, Osman UZUNER, Fatmanur CANSEVEN’in hazırladıkları bildirilerin tam metinleri “Eğitimde Dijital Dönüşüm” adlı e-kitapta yayımlandı.  

Dr. Yıldız YENEN AVCI ve öğrencilerimiz USEAS 2023’te “Ortaöğretim Öğrencilerinin Şairleri Tanıma Düzeylerine Yönelik Bir İnceleme ve Oyun Tasarımı” adlı çalışmayla “Bildiri Ödülüne”; “Karşılaştırmalı Dil Eğitiminde Yerelden Evrensele Elektronik Sözlük” adlı çalışma ile de “Genç katılımcı Ödülü”ne layık görülmüşlerdi.

Editörlüğünü Prof. Dr. Firdevs Güneş ile Doç. Dr. Ayşe Derya IŞIK’ın yaptığı “Eğitimde Dijital Dönüşüm”  adlı kitapta eserleri yayımlanan öğretmen ile öğrencilerimizi tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Nazilli Nazilli Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)