Dr. Teoman Bilge İlkokulu´na Melekler İndi

Sosyal proje kapsamında çalıştığı iş yerindeki arkadaşlarını motive etmeyi başaran “iyi” insanlardan birkaç tanesi,

Canan ÇUHADAROĞLU ve Derya Salman ERKMEN, oturduğu yerden edilen duaların bir işe yaramayacağını düşünerek işe koyuldular.

 

 

 

 

 

Sosyal proje kapsamında çalıştığı iş yerindeki arkadaşlarını motive etmeyi başaran “iyi” insanlardan birkaç tanesi, Canan ÇUHADAROĞLU ve Derya Salman ERKMEN, oturduğu yerden edilen duaların bir

işe yaramayacağını düşünerek işe koyuldular.

İyi insan olmak için iyi şeyler düşünmek yetmiyor. İyi olmanın bir bedeli var. Dili dualı nice insan gördük, kavli duadan fiili duaya geçemeyen…

Sosyal proje kapsamında çalıştığı iş yerindeki arkadaşlarını motive etmeyi başaran “iyi” insanlardan birkaç tanesi, Canan ÇUHADAROĞLU ve Derya Salman ERKMEN, oturduğu yerden edilen duaların bir işe yaramayacağını düşünerek işe koyuldular.

 

Meram İlçesi sınırları içerisinde bulunun Dr. Teoman Bilge İlkokulu öğrencilerini soğuk kış günlerinde giydirmek için, gecelerini gündüzüne katıp harıl harıl para toplayıp işe koyulan bu iyilik meleği insanlar ve “iyiliğe sebep olan iyiliği yapmış gibidir” düsturu ile hareket eden meslektaşlarıyla birlikte okula gidip çocukları kendi elleriyle, yalnızca kendi ceplerinden çıkan paralarla aldıkları kıyafetleri yardıma muhtaç öğrencilere giydirmişlerdir.Şimdi, Okul Müdürü Harun KOÇAKER’in ve okul öğretmenlerinin verdiği destekle bu müthiş işi başarmanın haklı gururunu yaşıyorlar.

Okul Müdürü Harun KOÇAKER de bu değerli insanların yaptığı bu işin özellikle cebi paralı dili dualı insanlara örnek teşkil etmesini dileyerek, herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Çocukların gözlerindeki ışıltıyı keşke herkes görebilseydi.

“Kırık kalplerimizin çatlaklarını dolduruyor yüzü gün görmemiş çocukların gözleri...” 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Meram Dr. Teoman Bilge İlkokulu

Kaynak:https://drteomanbilge.meb.k12.tr/icerikler/dr-teoman-bilge-ilkokuluna-melekler-indi_1831009.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)