Dönem Sonu Faaliyet Haftası Heyecanla Başladı

Milli Eğitim Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla hazırlanan "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" okulumuz, çevre şartları ve çerçeve plan dikkate alınarak planlanmıştır.

Faaliyetler kapsamında bugün öğrencilerimiz genel kültür soruları ağırlıklı "bilgi yarışması" ile güne başladılar. Daha sonra yapılan "en sevdiğini paylaş" ve "kermes" etkinlikleri ile arkadaş ilişkilerini geliştirerek keyifli vakit geçirmişlerdir. Öğleden sonra başlayan "yetenek paylaşım" "görsel sanat, bilim ve spor" etkinlikleri kapsamında hazırlanan Mutfak Atölyesi, Robotik ve Kodlama Atölyesi ve Spor Atölyesine  katılan öğrencilerimiz hem eğlenmiş hem de yaparak yaşayarak öğrenmeyi deneyimlemişlerdir.

Faaliyetlerin planlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, etkinliklere tüm enerjisiyle katılan öğrencilerimize ve gönülden destek veren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Urla Balıklıova Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)