Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerine Salı Günü Devam Edildi

Okulumuz Sosyal etkinlikler kurulunun belirlediği ve okulumuza uyarladığımız dönem sonu faaliyet planları olan Tecrübe Paylaşım Söyleşileri, Hitabet Oyunları, Sosyal Sorumluluk ve Komedi Saati etkinliklerini tamamladık.

Tecrübe Paylaşım Söyleşileri etkinliğinde mezun öğrencimiz Avukat Hande AVCIOĞLU'nu okulumuzda misafir ettik. Yıllar önce mezun olduğu okulda öğrencilere bu kez farklı şekilde hitap etmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen mezun öğrencimiz, başarılı bir kariyer için okul hayatı zamanlarının iyi değerlendirilmesi, gelecek hayallerinin peşinden koşmaları ve ona uygun eğitim almaları, başarısız olmaktan korkmamaları gerektiğini belirterek, kendi hayatından örnekler verdi. Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan mezun öğrencimiz Hande AVCIOĞLU'na teşekkür ederiz.

Hitabet Oyunları etkinliğinde öğrencilerimiz bir role girip konuşma yaptılar. Yapılan bu etkinlik ile öğrencilerimiz topluluk önünde hitap etmenin yönlerini kavradılar.

Komedi saati etkinliklerinde ise okulumuzdaki eğlence düzeyi tavan yaptı. Kimi sınıflarımız kukla gösterisinde bulunurken kimileri de animasyon film izlediler.

Salı günü yapmayı planladığımız etkinlikleri tamamlamış olduk.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yozgat Boğazlıyan Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)