Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında, öğrencilerimizin yarıyıl tatiline girmeden önce keyifli ve öğretici bir hafta geçirmelerini sağlamak amacıyla okulumuzda, ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla bilgi yarışması, kitap okuma saati, fıkra yarışması, ingilizce kelime yarışması etkinlikleri yapılmıştır.

Kitap Okuma Etkinliği: Ortaokulumuzda, öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve okuma kültürünü artırmak amacıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz, kendi seçtikleri kitapları okuyarak, kitaplar üzerine yapılan sohbetlerde düşüncelerini paylaştılar.

Bilgi Yarışması: Bilgi yarışması ile öğrencilerimizin genel kültür seviyelerini test etme ve rekabet etme fırsatı bulmalarını amaçladık. Öğrenciler, öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan sorularla eğlenceli bir bilgi yarışmasına katıldılar.

İngilizce Kelime Yarışması: İngilizce öğrenimi üzerinde duran okulumuzda, öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeleri için İngilizce kelime yarışması düzenlendi. Bu etkinlikle öğrencilerimizin dil bilgisi ve kelime dağarcıklarını artırmaları hedeflendi.

Fıkra Yarışması: Eğlenceli ve yaratıcı bir etkinlik olarak düzenlenen fıkra yarışması, öğrencilerimizin espri anlayışlarını geliştirmelerine ve sahne performanslarıyla birbirlerini güldürmelerine olanak tanıdı.

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri, öğrencilerimizin sadece akademik başarıları değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal yönlerini de geliştirmelerine fırsat tanıdı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Merkez Saka Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)