Diyarbakır / Silvan Silvan Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Kaynak:https://silvancumhuriyetanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretimde öncü, akademik, sportif ve sanat alanlarında idealleri gerçekleştiren bir okul olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarının ışığında, çağın gereklerine uygun bir eğitim ortamında, akademik, sosyal ve sportif yönden başarılı olmayı amaçlayan, milli ve manevi değerlere bağlı, sorunların farkında olan ve çözüm üretebilen, yeniliklere açık, sorumluluk bilinci gelişmiş,ilkeli ve erdemli bireyler yetiştirmektir. Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler mexun etmek amaçlanmaktadır.
AdresMESCİT MAH. TEKEL CAD. NO 88 SİLVAN / DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://silvancumhuriyetanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçe merkezi, tekel mahallesi, eski YİBO kampüsündedir. İlçemizin il merkezine olan uzaklığı 85 km dir.Yürüyerek veya dolmuş-servis ile.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezi, tekel mahallesi, eski YİBO kampüsündedir. İlçemizin il merkezine olan uzaklığı 85 km dir.
Ders Saatleri08:00 15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı411
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://silvancumhuriyetanadolulisesi.meb.k12.tr/21/13/767334/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)