Diyarbakır / Hani Kuyular Şehit Emrah Tezgel İlkokulu

Kaynak:https://kuyularsehitemrahtezgel.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;düşünen,sorgulayan,okuyan,araştıran,toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi;İnsan haklarına saygılı,çağdaş demokrasiye inanmış,hukukun üstünlüğünü benimsemiş,sorumluluk şuuru gelişmiş,karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan,sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan,bir birey yetiştirmektir.
AdresKuyular Mahallesi /Hani
İnternet Sitesihttps://kuyularsehitemrahtezgel.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Hani Kuyular beldesinin hemen girişinde bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Hani merkeze 10 km uzaklıktadır.
Ulaşım problemi bulunmayan okulumuzun ulaşımı belde minibüsleri ile sağlanmaktadır. Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Kuyular-Abacılar Otobüsü her gün Diyarbakır -Kuyular mahallesine gidip gelmektedir. Çalışma Saatleri 6:30 /10:00 /13:00 /16:00
Merkezden UzaklıkOkulumuz Hani merkeze 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuzda toplam 255 öğrencisi bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:40 /14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzda her yıl futbol turnavası etkinlikleri yapılmaktadır. Tüm öğrenciler coşkulu bir şekilde katılım sağlanmaktadır.
ProjelerOkulumuzda her gün 30 dakika kitap okunmaktadır.

‘Ağaç yaşken eğilir’ atasözü ile okuma alışkanlığına, aslında küçük yaşta başlanması gerekir ve her gün 30 dakikalık kitap okuma dersleri ile okulda, okuma alışkanlığı kazandırılabilir.


“Okuyan Öğrenci” Projesi ve Kitap Okuma Alışkanlığının Kazandırılması kapsamında Okulumuzda her gün 30 dakika kitap okunmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı254
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://kuyularsehitemrahtezgel.meb.k12.tr/21/09/622982/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)