Diyarbakır / Bismil Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Adres:ŞENTEPE MAH. ŞENTEPE 5 SK. NO 1B İÇ KAPI NO 8 BİSMİL / DİYARBAKIR Web Sitesi:https://bismilmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr Diyarbakır Okulları, Diyarbakır Bismil Okulları, Diyarbakır Ortaokulları, Diyarbakır Bismil Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Diyarbakır Ortaokul Haberleri, Diyarbakır Bismil Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bismilmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİlköğretim çağındaki her çocuğun, günü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını planlayarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyonİlköğretim çağındaki her çocuğun; milletin kültürel manevi ve demokratik değerleri benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar...
AdresŞENTEPE MAH. ŞENTEPE 5 SK. NO 1B İÇ KAPI NO 8 BİSMİL / DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://bismilmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBİSMİL KUZEYİNDE MAHALLE İÇİNDE BİR OKUL. TEK BİNASI OLAN OKULUN ÇEVRESİNDE MÜSTAKİL EVLER AĞIRLIKTA OLMAK ÜZERE ÇOK SAYIDA EV YER ALMAKTADIR.
Ulaşım200 METREYAYA (ŞEHİR İÇİ ARAÇ GEÇMEZ)
Merkezden Uzaklık200 METRE
Ders Saatleri07.00 - 12.35
12.40 - 18.00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı28
  • Öğrenci Sayısı524
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://bismilmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr/21/02/730267/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)