Diyarbakır / Bağlar Mesut Yılmaz İlkokulu

Telefon:04122383394 Adres:SELAHATTİN EYYUBİ MAH. 331. SK. MESUT YILMAZ ILKOKULU BLOK NO 3B BAĞLAR / DİYARBAKIR Web Sitesi:https://mesutyilmazilkokulu.meb.k12.tr Diyarbakır Okulları, Diyarbakır Bağlar Okulları, Diyarbakır İlkokulları, Diyarbakır Bağlar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Diyarbakır İlkokul Haberleri, Diyarbakır Bağlar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://mesutyilmazilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesinden itibaren geleceğin bilim dünyasında ve Avrupa Birliği toplumunun standartlarında rekabet eden seçkin bireylerini yetiştirmek için; problem çözme yeteneğine sahip, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmayı ilke edinmiş yurt içinde ve dünyada sayılan,disiplinlerinin okuldan onur duyduğu, ülkemizin okulları için model bir okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlar ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; geleceğin Türkiye´sinde söz sahibi olacak, kendine güvenen, kültürel ve ahlaki değerler önem veren; yaşayarak, yaşadıkça öğrenen, bilgili, bilgiyi kullanabilen, bilimsel düşünebilen; bu günü dünden, yarını bu günden güzel kılan; sevgi dolu, kişilik sahibi insana saygılı; toplumun her kesimini kucaklayan, toplam kalite anlayışı içinde velisi ve öğrencisi ile bütünleşmiş, katılımcı, değişimi yakalamış; bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturmuş; her liderin yönetmek, her velinin çocuğunu okutmak istediği çevrede bir çekim alanı oluşturarak; dünyaya meydan okuyan öğrenciler yetiştirmektir.
Telefon04122383394
AdresSELAHATTİN EYYUBİ MAH. 331. SK. MESUT YILMAZ ILKOKULU BLOK NO 3B BAĞLAR / DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://mesutyilmazilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSELAHATTİN EYYUBİ MAH. 331. SK. MESUT YILMAZ İLKOKULU NO 16 BAĞLAR / DİYARBAKIR
Ders Saatleri07:20-17:10
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı62
  • Öğrenci Sayısı1863
  • Derslik Sayısı23
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://mesutyilmazilkokulu.meb.k12.tr/21/15/745589/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)