Dini Gün ve Gecelerde Yapılan Programlarımız

Kts Nisan Ayı Kapsamında Dini Gün ve Gecelerde Okul İçi-Dışı Günün Anlam ve Önemini Belirten Programlar Yapılmıştır. 

Peygamber Efendimizin Doğumuna Binaen Mevlidi Nebi Haftası Kutlanmış Öğrencilerimizin Hazırladığı Program Sahnelenerek Okulumuzda Günün Anlam ve Önemi Vurgulanmıştır.

Ramazan Ayının Gelişi Öğrencilerimizin Hazırladığı Hoş Geldin Ramazan Panolarıyla Kutlanmıştır.  

Ramazan Ayı Münasebetiyle Okulumuzda Hatim Programı Başlatılmış Öğle Aralarında Hafız Öğrencilerimiz Tarafından Kur’an Hatmedilmiştir.  

Ramazan Ayı ve Kadir Gecesi Vesilesi ile Kuranın Daha İyi Anlaşılması Adına Meal Okuma ve Yorumlama Yarışması Düzenlemiş Ayrıca Dini Konularda Güncel Meselelerin Tartışılması Gibi Atölyeler Düzenlenerek Gönüllü Öğrencilerimizin İstifadesine Sunulmuştur.

Birlik ve Beraberliğin Pekiştirildiği Ramazan Ayında Öğrencilere Düzenlenen İftar Programlarıyla Okul, Veli, Öğrenci, Öğretmen Dayanışması Arttırılmış, Ramazan’ın Ruhu Tüm Okulda Yaşanmıştır.

3 Aylar ve Kandil Geceleri Münasebeti ile Cemaatle Namazın Önemini Vurgulamak ve Namaz Alışkanlığı Kazandırabilmek Adına Selatin Camilere Geziler Düzenlenmiş, Öğle Aralarında Okul Mescidimizde Cemaatle Namaz Kılınmış, Katılım Gösteren Öğrencilerimize Çeşitli İkramlarda Bulunulmuştur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sultangazi Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)