Din, Ahlak ve Değerler Etkinliklerimiz

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Bilal ÇİÇEK ile birlikte ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ ve ‘Bayrağa Saygı’ konulu okul panosunu hazırladılar ve sınıflara EBA üzerinden sunu yaptılar.Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuba MALAY, 4/A Sınıfı öğrencileri ile birlikte  ‘Camilerimizi Tanıyalım’ panosu oluşturup; Karaağaç Merkez Cami’sine ziyarette bulundular.Okulumuzda 4/A Sınıf Öğretmeni Ersin DEMİR başkanlığında ’15 Temmuz’ konulu şiir yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan sekiz şiir incelenerek; 4/A Sınıfı ‘Birlik ve Beraberlik’ şiiri birinci, 3/A Sınıfı Kerim KANBUR’a ait ’15 Temmuz’ şiiri ikinci, 3/A Sınıfı Arda TEPE’ye ait ’15 Temmuz’ şiiri üçüncü olmuştur. Öğrencilere ödülleri Okul Müdürü Aydın KARACA tarafından yapılan törenle verildi.

 

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencileri; öğretmenleri Bilal ÇİÇEK ile birlikte ´15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´ programını ve panosunu hazırlayarak EBA üzerinden sınıflarda sunu yaptılar.  Ayrıca ´Bayrağa Saygı´ konulu okul panosunu hazırladılar.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuba MALAY, 4/A Sınıfı öğrencileri ile birlikte ´Camilerimizi Tanıyalım´ panosu oluşturup; Karaağaç Merkez Cami´sine ziyarette bulundular.

Okulumuzda 4/A Sınıf Öğretmeni Ersin DEMİR başkanlığında 15 Temmuz konulu şiir yarışması düzenlendi.Yarışmaya katılan 8 şiir incelenerek; 4/A Sınıfı ´Birlik ve Beraberlik´ şiiiri birinci, 3/A Sınıfı Kerim KANBUR´a ait ´15 Temmuz´ şiiri ikinci, 3/A Sınıfı Arda TEPE´ye ait ´15 Temmuz´ şiiri üçüncü olmuştur. Öğrencilere ödülleri Okul Müdürü Aydın KARACA tarafından yapılan törenle verildi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Edirne Merkez Mustafa Necati İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)