"Dijital Gündem Programı"

YEĞİTEK tarafından düzenlenen ve okulumuzda gerçekleştirilen programa YEĞİTEK Genel Müdürümüz Mustafa CANLI, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan AYDIN, YEĞİTEK Daire Başkanı Sümeyye Hatice ERAL ve Emrullah UZUN, Bakanlığımız uzmanları, ilimizdeki yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile Teknopark Şirket yetkilileri katıldı. 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan AYDIN'ın açılış konuşması ile başlayan "Dijital Gündem Programı" YEĞİTEK Genel Müdürümüz Mustafa CANLI'nın sunumuyla devam etti. Dijital eğitim platformları , Fatih projesi bileşenleri, ağ altyapı çalışmaları, dijital içerik üretimi, öğretmenlerin dijital becerilerini geliştirme, eğitim teknolojileri ekosistemi, Türkiye Öğretmen Ağı gibi konularda ayrıntılı bilgiler veren Genel Müdürümüz Mustafa CANLI, sunumunun ardından katılımcıların sorularını cevaplayıp, görüş ve önerilerini aldı. Programın ardından Gülay Kanatlı Ortaokulunda bulunan Bilişim Teknolojileri Laboratuvarını ziyaret eden Genel Müdürümüz Mustafa CANLI ve beraberindekiler, burada öğrencilerin çalışmalarını inceledi. 

https://eskisehir.meb.gov.tr/www/yenilik-ve-egitim-teknolojileri-genel-mudurumuz-mustafa-canlinin-eskisehir-ziyareti/icerik/7116

https://yegitek.meb.gov.tr/www/dijital-gundem-programi-eskisehirde-gerceklestirildi/icerik/3494

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı Gülay Kanatlı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)