Digi4edu Project

Projemizde sona doğru

        Okulumuz öğretmenlerinden Neşe BAŞTÜRK, Eda KARABULUT, Sultan DURUDUYGU, Tuğçe KAYA ve Özden KARAÇAY'ın yürütmüş olduğu etwinning projesi olan Digi4Edu projesinde sona yaklaşıldı.

        Bu projede her ay farklı bir Web2.0 aracını kullandık. Öğrencilerin ilgisini çeken güncel olaylardan oluşan konular seçtik ve işbirlikçi çalışmalarımızı yaparak ortak ürünler oluşturduk. Özellikle ortak ürünlerin oluşturulmasında öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmeye yardımcı uygulamar kullandık. Kullandığımız uygulamalarla öğrencilerimizin hem bilişsel, duyuşsal hem de işbirlikli çalışma becelerini geliştirmeyi hedefledik. Projemizi yaygınlaştırma faaliyetlerinde sosyal medya, projemiz için oluşturduğumuz blog ve web sayfalarını kullandık. Ayrıca yerel bir gazete projemizin haberinin yayınlanmasını sağlayarak geniş kitlelere projemizi duyurduk.

        Projemizde kullandığımız web2.0 araçları; ocak ayı için Wordwall, şubat ayı için The LearningApps, martayı için CrosswordLabs ve nisan ayı için Cram. Ortak ürünler ve işbirlikçi çalışmalarda Padlet, AnswerGarden, StoryJumper uygulamalarını kullandık.

        Projemizde bilişim teknolojileri araçlarını aktif bir şekilde kullandık. Projemizde özellikle etkileşimli tahtalar ve internet kullanıldı.

        Projemizin sonunda yaptığımız anketle hedeflerimize ulaştığımızı gördük ve çalışmalarımızı sanal sergiye dönüştürdük.

Projemiz sürecine ait görseller

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Melikgazi Toki Şehit Nazım Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)