Devrek Mesleki Eğitim Merkezi Mesleki Gelişim Eğitimi Seminerine Katıldı

Devrek Mesleki Eğitim Merkezi Mesleki Açık Öğretim Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğrencileri Ankara´da Okul Öncesi Eğitim Seminerine Katıldı.

Devrek Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün organize ettiği Eğitim Seminerine Müdür Yardımcısı Muhsin Yalçin, Çocuk Gelişimi Alanı Öğretmenleri Arzu Gürsoy ve Merve Karabudak Nezaretinde 19 Öğrenci katıldı.3 Oturum şeklinde gerçekleşen Eğitim sonunda Katılım belgelerini de alan öğrenciler Anıtkabiri ve Ankara´nın Tarihi ve Kültürel yerlerini de görme fırsatı buldular.

Çocuk Gelişimi Öğretmeni Arzu Gürsoy Açıklama da; "Çocuk gelişimi ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların hangi yaş düzeyindeki çocuklara ve gençlere kazandırılması gerektiğini Biz sınıflarda gerek teorik olarak gerekse uygulamalı vermeye çalışıyoruz. Bunun yanında; öğrencilerimize farklı bakış açıları kazandırmak ve ufuklarını genişletmek amacıyla mesleğinde uzman kişilerin düzenlediği seminerlerin de çok yararlı olduğunu paylaşarak onların bu tür seminerlere katılmalarını destekliyoruz" dedi.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdür yardımcısı Muhsin YALÇIN;Merkez olarak Mesleki seminerlere önem verdiklerini imkanlar dahilinde bu tür Seminerlere katılmaya çalıştıklarını belirterek, amaçlarının kendiyle barışık ,yaratıcı , ailesine ve ülkesine faydalı nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Devrek Devrek Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)