Destek Eğitim Odası Görevlendirmeleri

Okulumuzda Destek Eğitim Odası çalışmaları yapılacaktır. Bu nedenle özel eğitim gereksinimi olan öğrencilerimiz ile ilgili Bep birimi toplantıları ve Rehberlik Yürütme Komisyonu kararlarına binaen ve müteakiben destek eğitim odası çalışmaları başlayacaktır.

 

Destek Eğitim odalarında öğretmen görevlendirmesi özel gereksinimli öğrencinin sınıf öğretmeni öncelikli olacak şekilde planlanacak olup, sınıf öğretmeninin destek odasında görev istememesi halinde okulumuzdan isteyen başka bir öğretmene görev verilebilecektir. Okulumuzdan istekli öğretmen olmaması durumunda görevlendirme isteği Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirilecek, Şahinbey İlçemizdeki okullarda görevli sınıf öğretmenlerine duyurulacak ve ilçemiz genelinde görev yapan öğretmenlerimiz arasından istekli sınıf öğretmenlerimiz  müdürlüğümüze verilecek olan istek dilekçesi ile görevlendirilecektir. 

Bu bağlamda;

Okulumuzda Destek Eğitim Odası çalışmalarında görev almak isteyen öğretmenlerimizden istek dilekçesi, 

Ram raporu olup okulumuz e-okul sistemi özel eğitim gereksinimi olan öğrenci listesinde bulunan öğrencilerimizin velilerinden " velisi bulunduğum okulunuz öğrencisi (Ad-Soyad-sınıf-numara) Destek Eğitim Odası çalışmalarından faydalanmasını istiyorum" ibareli dilekçelerinin, 

 

17.03.2021 Çarşamba Günü mesai bitimine kadar Okulumuz Müdür Yardımcısı Cengiz Demir'e elden teslim edilmesi gerekmektedir. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey Karataş Borsa İstanbul İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)