Denizli / Tavas Solmaz Şehit Ethem Ekşi İlkokulu

Telefon:02586257035 Adres:Solmaz Mahallesi Tavas/Denizli Web Sitesi:https://solmazokul.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Tavas Okulları, Denizli İlkokulları, Denizli Tavas İlkokulları, İlkokul Haberleri, Denizli İlkokul Haberleri, Denizli Tavas İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKaliteli eğitim yönetimini yaygın ve etkin kullanımını sağlayarak okulumuzu yakın çevremizde ve ilçede örnek ve önder kuruluş yapmak.
Çocuklarımızı Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında vatanına ve milletine yararlı bireyler olarak hayata hazırlamak.

Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MisyonOkulumuzdaki tüm öğrencilerimizin, imkanları iyi olan okullarla rekabet güçlerini arttırmaları için uygun eğitim imkan ve ortamları hazırlamak ve öğrencilerimizi eğitim,öğretim ve ahlaki yönden gelişimlerini sağlamak.
Telefon02586257035
AdresSolmaz Mahallesi Tavas/Denizli
İnternet Sitesihttps://solmazokul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTavas Kale Karayolu üzeri 12.km yolun solunda.
UlaşımİLÇEYE UZAKLIK 13 KM
İLE UZAKLIK 55 KMSolmaz mahallesi Tavas-Kale yolu üzerinde 12. km de olup, ulaşım Kale koop veya Karaköy araçları ile sağlanmaktadır.Ayrıca yol üzerinden geçen diğer araçlarla da gelip gidilebilir.
Merkezden UzaklıkİLÇEYE UZAKLIK 13 KM
İLE UZAKLIK 55 KM
Ders Saatleri08:30-14:35
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı25
  • Derslik Sayısı7
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://solmazokul.meb.k12.tr/20/15/741550/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)