Denizli / Merkezefendi Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:0258 268 60 00 Adres:Eskihisar Mah. 2328/1 Sok. 20020 Merkezefendi / DENİZLİ
Okulumuz il merkezinde, Ankara yolu üzerindedir. Sevindik dolmuşları ve 5 numaralı belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Sevindik minibüsleri ve 5 numaralı halk otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir.
Web Sitesi:https://cedideabaliogluaihl.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Merkezefendi Okulları, Denizli Anadolu İmam Hatip Liseleri, Denizli Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Denizli Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://cedideabaliogluaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDENİZLİ CEDİDE ABALIOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ OLARAK DÖRT SENEDE RUHEN VE BEDENEN SAĞLIKLI BİR ÖMÜR, ULAŞILABİLECEK BİR İDEAL , bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖĞRENCİLERİMİZİN ZİHNİNDE İNSANA, DÜŞÜNMEYE, ÖZGÜRLÜĞE, SAYGIYA, AHLAKA VE KÜLTÜREL MİRASA DAYANAN BİR DİN EĞİTİMİ VE ÖĞRETİM ANLAYIŞI EĞİTİMİNİ ; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsızbakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.
-KÜLTÜREL MİRASI DEĞERLENDİREBİLEN, YAŞANAN HAYATI YORUMLAYABİLEN VE PROBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETEBİLEN DİNDAR VE AHLAKLI BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Telefon0258 268 60 00
Faks0258 268 60 91
AdresEskihisar Mah. 2328/1 Sok. 20020 Merkezefendi / DENİZLİ
Okulumuz il merkezinde, Ankara yolu üzerindedir. Sevindik dolmuşları ve 5 numaralı belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Sevindik minibüsleri ve 5 numaralı halk otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir.
İnternet Sitesihttps://cedideabaliogluaihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEskihisar Mah. 2325/2 S. Denizli, 20130 Sevindik / Denizli
UlaşımSevindik minibüsleri ve 5 numaralı halk otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezinde, Ankara yolu üzerindedir. Sevindik dolmuşları ve 5 numaralı belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Kontenjan BilgileriFen ve Sosyal Bilimler 90
Hafızlık Projesi 30
Ders Saatleri08:30 - 15:50
Yabancı Dilİngilizce,Arapça
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı56
  • Öğrenci Sayısı569
  • Derslik Sayısı48
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://cedideabaliogluaihl.meb.k12.tr/20/01/140122/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)