Denizli / Merkezefendi Çamlık Özel Eğitim İlkokulu

Telefon:02583770945 Adres:BAHÇELİEVLER MAH. BAHÇELİ EVLER CAD. ÇAMLIK İLKÖĞRETİM OKUL SİTESİ B BLOK NO 10 İÇ KAPI NO 1 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
5 km
Öğrencilerimizin okula ulaşımı, ücretsiz servis hizmetiyle sağlanmaktadır.(Okulumuza 9 Nolu Belediye otobusüyle ve minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.)
Web Sitesi:https://camlikozelegitimilkokulu.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Merkezefendi Okulları, Denizli İlkokulları, Denizli Merkezefendi İlkokulları, İlkokul Haberleri, Denizli İlkokul Haberleri, Denizli Merkezefendi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://camlikozelegitimilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonZihinsel engelli bireyler ve aileleri tarafından her zaman tercih edilen, okula gelen her öğrencinin yaşam boyunca kullanacağı bilgi ve becerilerle donatılacağına inanılan, tüm öğrencilerin mutlu olacağı, değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve lider bir kurum olmaktır.
MisyonNormal eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan, hafif düzeyde zihinsel engelli bireylerin temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatmak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırarak, sosyal sorumluluk bilinciyle zihinsel engellilerin de üretken bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar* Kaliteli eğitim hizmeti sunumumuzdan dolayı okulumuz, ISO-9001-2000 kalite ödülüne layık görülmüştür. * Okulumuz hijyen ve temizlik konusunda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa ve belirli kriterler ile verilen BEYAZ BAYRAK ödülüne layık görülmüştür. * Dünya Çevre ve Eğitim Vakf ıtarafından organize edilen Eco-Schools (Eko-Okullar) projesi kapsamındaki başarılı çalışmalarımızdan dolay YEŞİL BAYRAK ödülümüz bulunmaktadır. *2008 yılında Türkiye Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye çapında düzenlenen Çevreci Okullar yarışmasında okulumuz, Denizli´nin "En Çevreci Okulu" ödülüne layık görülmüştür. * 2011 Nisan ayında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çevre bilinci, çevre eğitimi ve çevreye göstermiş olduğumuz duyarlılıktan dolayı MAVİ GÖK, YEŞİL YAPRAK ödülünü almış bulunuyoruz.
Telefon02583770945
Faks02583770946
AdresBAHÇELİEVLER MAH. BAHÇELİ EVLER CAD. ÇAMLIK İLKÖĞRETİM OKUL SİTESİ B BLOK NO 10 İÇ KAPI NO 1 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
5 km
Öğrencilerimizin okula ulaşımı, ücretsiz servis hizmetiyle sağlanmaktadır.(Okulumuza 9 Nolu Belediye otobusüyle ve minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.)
İnternet Sitesihttps://camlikozelegitimilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBAHÇELİEVLER MAH. BAHÇELİ EVLER CAD. ÇAMLIK İLKÖĞRETİM OKUL SİTESİ B BLOK NO: 10 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
UlaşımÖğrencilerimizin okula ulaşımı, ücretsiz servis hizmetiyle sağlanmaktadır.(Okulumuza 9 Nolu Belediye otobusüyle ve minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.)
Merkezden Uzaklık5 km
Ders Saatleri09:00-14:15
Isınma TürüMerkezi Sistem-Doğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı20
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://camlikozelegitimilkokulu.meb.k12.tr/20/01/746794/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)