Denizli / Merkezefendi Aynur - Feza Başer Anaokulu

Telefon:0 258 3857015 Adres:GÖVEÇLİK MAH. MOLLA SALİH CAD. AYNUR FEZA BAŞER ANAOKULU BLOK NO 2 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ Web Sitesi:https://aynurfezabaseranaokulu.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Merkezefendi Okulları, Denizli Anaokulları, Denizli Merkezefendi Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Denizli Anaokulu Haberleri, Denizli Merkezefendi Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://aynurfezabaseranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYaparak yaşayarak öğrenen çocuklar yetiştirmek; topluma "çocuksu" değerleri, insani değerleri sunmak ve yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temelli yüksek kalite standardını yaygınlaştırmaktır.
MisyonOkulumuzda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Telefon0 258 3857015
AdresGÖVEÇLİK MAH. MOLLA SALİH CAD. AYNUR FEZA BAŞER ANAOKULU BLOK NO 2 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
İnternet Sitesihttps://aynurfezabaseranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık: 9 km
Minibüs+Belediye Otobüsleri
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık: 9 km
Minibüs+Belediye Otobüsleri
Öğretim Şeklinormal öğretim
Ders Saatleri09.00-14.00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
ProjelereTwinning- TEMA- Eğlenerek Hareket Edelim Sağlıklı Beslenelim
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı41
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://aynurfezabaseranaokulu.meb.k12.tr/20/21/762544/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)