Denizli / Çal Akkent Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:02587614006 Adres:Akkent Mahallesi Çal / DENİZLİ Web Sitesi:https://akkentcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Çal Okulları, Denizli İlkokulları, Denizli Çal İlkokulları, İlkokul Haberleri, Denizli İlkokul Haberleri, Denizli Çal İlkokul Haberleri
Kaynak:https://akkentcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim sistemi içinde Akkent Cumhuriyet İlkokulu olarak 21.yüzyılda “Bu büyük ailemizi” Atatürk ilke ve İnkılâplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş, teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş geleceğe en iyi şekilde hazırlanan, sorgulayan, araştıran, düşünen, tartışan ve çevresinde de örnek alınan ülkemiz geleceğini yönlendirecek başarılı bireyler haline getirmek.
MisyonBiz Akkent Cumhuriyet İlkokuluyuz. Biz Farklıyız. Düşünen, katılımcı, ileri görüşlü, dürüst, sanatsever, bilime inanan ve kültürel mirasa saygı duyan ve sahiplenen bireyler yetiştiren bir okuluz. Biz sorunları sinerjik bir anlayışla ve üretken yapımızla çözen, sürekli kendini yenileyen, geliştiren, iyileştiren bir okuluz. Biz Atatürk ilke ve inkılâplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, çağdaş, demokratik değerleri benimseyen bireyler yetiştirmeyi hedef almış lider bir okuluz. Biz öğrencilerin öğrenme stillerine dayalı eğitim-öğretim yapan “acaba nasıl daha kolay-iyi eğitip öğretebilirim” arayışında olan öğretmenlere sahip, çağdaş, değişimlere açık bir okuluz. Çoklu zekâ kuramı doğrultusunda eğitim-öğretim yapan bir okuluz. Biz örnek hizmetimizle çevremize model olarak da hizmet veren bir okuluz. Biz Toplam Kalite felsefesine inanan kalite ödülünü hedefleyen bir okuluz.
Telefon02587614006
AdresAkkent Mahallesi Çal / DENİZLİ
İnternet Sitesihttps://akkentcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımAkkent Mahallesi,Çal ilçe merkezine 10 km,Denizli iline ise; 72 km uzaklıktadır.Akkent Mahallemizde, Minibüs Taşımacılık Kooperatifi bulunmakta olup, minibüsler her gün yarım saat ara ile Denizli´ye sefer düzenlemektedir.
Merkezden UzaklıkAkkent Mahallesi,Çal ilçe merkezine 10 km,Denizli iline ise; 72 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA : 08.50
DERS BİTİŞ : 14.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı81
  • Derslik Sayısı12
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://akkentcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr/20/06/737232/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)