Denizli / Acıpayam Yassıhöyük İlkokulu

Telefon:0 258 564 40 33 Adres:Yassıhöyük Mahallesi Acıpayam/DENİZLİ Web Sitesi:https://yassihoyukilkokulu.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Acıpayam Okulları, Denizli İlkokulları, Denizli Acıpayam İlkokulları, İlkokul Haberleri, Denizli İlkokul Haberleri, Denizli Acıpayam İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yassihoyukilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ
Muassır medeniyetlet seviyesine ulaşma yolunda öğrenci merkezli eğitim anlayışı ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eleştiren, sorgulayan, değerlendiren, araştıran, üreten, paylaşan milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak gelecek nesili yetiştirmektir.
MisyonMİSYONUMUZ
Öğrencilerimizin fiziksel,duygusal, zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, vatan, millet, bayrak, devlet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 258 564 40 33
AdresYassıhöyük Mahallesi Acıpayam/DENİZLİ
İnternet Sitesihttps://yassihoyukilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYASSIHÜYÜK MAHALLESİNİN TARİHÇESİ:
Çevrenin en eski yerleşim yerlerindendir. 875 yılında kurulmuştur. Köy adını yakınında bulunan fazla yüksek olmayan ve üstü düz olan höyükten almıştır. İlk kuranlar Oğuzların Kayı Boyundan olan Kaya Oğulları, Koca Kayalar, Sontur Aşiretleri olduğu sanılmaktadır.27.03.1994 yılında yapılan ilk seçimlerde Halil ÖZONUK belediye başkanı seçilmiştir. 2014 yılında Denizli´nin Büyükşehir olmasıyla kasabamız mahalle kapsamına alınmıştır.
Ulaşımİlçeye uzaklık:12 km
İle uzaklık:45 km ULAŞIM:
Yassıhöyük kasabası bulunduğu yer itibariyle ulaşımı çok kolaydır. Kasabanın batısından Denizli- Acıpayam asfaltı güneyinden de Denizli- Burdur asfaltı geçmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçeye uzaklık:12 km
İle uzaklık:45 km
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08:30-14:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı74
  • Derslik Sayısı14
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://yassihoyukilkokulu.meb.k12.tr/20/02/736620/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)