Denizli / Acıpayam Alaattin Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlkokulu

Telefon:0(258) 528 6002 Adres:ALAATTİN MAH. 1.CUMHURİYET CAD. DENIZLI ACIPAYAM ALAATTIN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 35 ACIPAYAM / DENİZLİ Web Sitesi:https://pekdemirilkokulu.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Acıpayam Okulları, Denizli İlkokulları, Denizli Acıpayam İlkokulları, İlkokul Haberleri, Denizli İlkokul Haberleri, Denizli Acıpayam İlkokul Haberleri
Kaynak:https://pekdemirilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ Dünyada uygulanan kabul görmüş, ilkokul eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak , Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren araştıran, paylaşan milli ve manevi duygularına sahip çıkan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak gelecek nesili yetiştirmektir.
MisyonMİSYONUMUZ Biz Alaattin HHHP İlkokulu olarak öğrencilerimizin fiziksel,duygusal, zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmesinde öncülük eden bir kurumuz
Telefon0(258) 528 6002
AdresALAATTİN MAH. 1.CUMHURİYET CAD. DENIZLI ACIPAYAM ALAATTIN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 35 ACIPAYAM / DENİZLİ
İnternet Sitesihttps://pekdemirilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahallemiz Alaattin, 1400 lü yıllardan beri bilinen bir köydür. Alaattin modern anlamda içme suyuna 1969 yılında, elektrik ışığına 1973 yılında kavuşmuştur.Demokrasiye uyumlu siyasi gelişim örnekleriyle, istikrarlı bir toplumsal yaşamı vardır.
Ulaşımİle 50 km, ilçeye 4 km uzaklıktadır. 15 dakikada bir il ve ilçe merkezine toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİle 50 km, ilçeye 4 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri09.00-12.50
Isınma TürüKatı Yakıt-Kalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Projeler-BESLENME DOSTU OKUL
-BEYAZ BAYRAK
-ÇEŞİTLİ E-TWINNING PROJELERİ
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı124
  • Derslik Sayısı11
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://pekdemirilkokulu.meb.k12.tr/20/02/736521/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)