Denizcilik Alanı'na Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine !

Okulumuz Denizcilik Alanına yerleşen öğrencilerin,

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının “Gemiadamları ve Kılavuz Kaptanlar Eğitim ve Sınav Yönergesi”ne göre denizde çalışmaya engel teşkil edebilecek herhangi bir hastalığının bulunmadığını belgelendirmesi gerekmektedir.

Bu nedenle, T.C. Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün https://www.hssgm.gov.tr/GemiadamiSaglikIslemleri adresinde yer alan “Gemiadamlarının Periyodik Tahlil ve Tetkiklerini Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları” başlığı altında bulunan yetkilendirilmiş resmî ve özel sağlık kurum/kuruluşlarından sağlık durumlarının denizcilik öğrenimine ve mesleğin yürütülmesine elverişli olduğunu  belirten  “Gemiadamı Olur Sağlık Raporu”nun alınması gerekmektedir. Sağlık raporu almaya giderken yerleştirme sonuç belgenizi yanınızda götürmeyi unutmayınız.

Okulumuz Denizcilik Alanını; Asıl Kazanan Aday”lar, “Gemiadamı Olur Sağlık Raporunu” 07 Ağustos 2023 tarihine kadar Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin GÜNDÜZ'e teslim edeceklerdir.

Gemiadamı Olur Sağlık Raporu”nu süresi içinde teslim edemeyenlerin yerine yedek listeden ilk adaydan başlayarak kontenjanlar dolana kadar alım yapılacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)