Deneyap Teknoloji Atölyeleri Başvuruları Başladı

Deneyap Türkiye’nin temel amacı, ülkemizin kalkınması için olmazsa olmaz gördüğümüz Milli Teknoloji Hamlesi’nin itici gücünü oluşturarak, teknoloji üretme yetkinliği yüksek genç bireyler yetiştirmektir.

 

Projeye dahil olmak isteyen 4. sınıf ve 5. sınıf, 8. sınıf, 9. sınıf ve lise hazırlık sınıfı kademesindeki öğrenciler, web sitemiz üzerinden duyurulan başvuru süresinde online başvurularını tamamlar. Başvuran adaylar Matematik, Fen, Algoritma ve Genel Kültür alanlarından oluşan toplam 40 soruluk E-sınav, Çevrim İçi Eğitim ve Görev Tamamlama, Uygulama Sınavı olmak üzere üç aşamadan oluşan seçme sürecinden geçerler. Belirlenen kontenjan dahilinde süreci başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde 36 aylık bir eğitim programına dahil olurlar.

DENEYAP SINAV BAŞVURU SAYFASI:

https://deneyap.org/tr/basvurular/sinav-basvuru/

DENEYAP SUNUMU: 

https://drive.google.com/file/d/164bP0ebUdJ-U9zLuWtdnmxMD5_x2oZh1/view?usp=drive_link

NASIL BAŞVURU YAPACAĞIZ: 

https://drive.google.com/file/d/1q3rYxYCku-hqD_ZVOGfAiiI803Oj6z_s/view?usp=drive_link

DENEYAP TÜRKİYE HAKKINDA:

https://www.deneyap.org/tr/hakkimizda/sss/

 

Atölyelerde eğitim almaya hak kazanan öğrenciler Rize Gençlik Merkezi’nde kurulan Deneyap Atölyelerinde eğitim alacaklardır.

Eğitimler Cumartesi- Pazar Günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere toplam  4 grup halinde yapılacaktır. Öğrenciniz dahil olduğu grubun saatinde eğitim alacaktır.

TANITIM VİDEOSU:

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Rize Pazar Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)