Deneme Sınavında Dereceye Giren Öğrencilerimiz İstanbul Gezisinde

Okulumuzda düzenlenen deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere ödüllendirmek amacıyla Balıkesir Liseliler Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen İstanbul gezisi 24 Ekim 2023 tarihinde okulumuz Müdür Yardımcısı Volkan Ali BOZDEMİR ve İngilizce Öğretmeni Emine ARSLAN rehberliğinde yapıldı. Geziye destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Liseliler Derneği’ne teşekkür ederiz.

SABANCI  ÜNİVERSİTESİ'NE HAYRAN KALDILAR

Lise son sınıf öğrencilerinin, bu yıl girecekleri olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi tercihlerini yapmalarında yol gösterici olabilmesi amacıyla yapılan üniversite gezisinde, okul kampüsü, görevli rehber öğrenciler tarafından gezdirilerek, tanıtıldı. Lise öğrencilerinin rehberlere birçok soru sorduğu Sabancı Üniversitesi tanıtım gezisinde öğrenciler hoş vakit geçirerek , üniversiteye olan hayranlıklarını dile getirdiler.

GENÇLER BOĞAZ TURU YAPTI

Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Esin Balıbek ve geçmiş dönem başkanı Nihat Dedeoğlu ile Lise Müdür Yardımcısı Volkan Ali Bozdemir ve İngilizce Öğretmeni Emine Arslan'ın da katıldığı gezide, Liseli gençler Beykoz Korusu' nda yedikleri öğle yemeğinin ardından Üsküdar'dan sefer yapılan Valide Sultan gemisiyle Boğaz Turu yaptılar.
Balıkesir Lisesi mezunlarından, dernek üyesi Emel Günvaran'ın da fotoğraf çekimiyle katkı sunduğu gezide öğrenciler birbuçuk saatlik boğaz turuyla İstanbul'u tanıma imkanı buldular. Hoş saatlerin yaşandığı geziyi, gençler fotoğrafla ölümsüzleştirdiler. 

CUMHURİYET GENÇLERİNİN HERZAMAN YANINDAYIZ

Dernek Başkanı Esin Balıbek, '' Cumhuriyet gençleri bizler için çok değerli.Onların yarınları için her zaman yanlarındayız'' dedi.
Pendik'te VİaPort AVM'de yenilen akşam yemeği ve alışveriş saatinin ardından Balıkesir'e dönüş yapan liseliler, geziden çok memnun kaldıklarını belirterek, Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Esin Balıbek'e ve yöneticilerine ücretsiz yapılan İstanbul gezisi için teşekkür ettiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Karesi Balıkesir Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)