Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları

 YÜZÜMÜZDE CUMHURİYET VAR.

Cumhuriyetin 100. Yılı tüm yurtta olduğu gibi ülkemizde de coşkuyla kutlandı. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen 100. Yıl kutlamaları okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Bando eşliğinde tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin kortej düzeninde mahallede gerçekleştirdiği 100. Yıl Yürüyüşü tüm mahalle halkı tarafından coşkuyla ve ilgiyle izlendi.

Okulumuz bahçesinde başlayan program bando eşliğinde 100. Yıl Yürüyüşü ile başladı. Tüm öğretmen ve öğrenciler bando eşliğinde ve bayrak flama önderliğinde okulumuzun bulunduğu mahallede bir yürüyüş gerçekleştirdi. Mahalle halkı tarafından ilgiyle ve coşkuyla karşılanan yürüyüş yine okulumuz bahçesinde tören alanında sona erdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi sonrasında Cumhuriyet coşkusu öğrencilerimizin öğretmenleri rehberliğinde yapmış oldukları çalışmaları tüm tören katılımcılarına sergilemesiyle devam etti. Okulumuz bünyesindeki Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul öğretmen ve öğrencilerinin yapmış oldukları cumhuriyet hazırlıkları tören alanında tüm izleyenler tarafından ilgiyle ve coşkuyla izlendi. Mahalle halkının ve velilerin katılımlarıyla gerçekleşen kutlamalar öğrencilerimizin şarkıları, şiirleri, müzikli ront gösterileri, halkoyunları ve tiyatro gösterileri ile sürdü.

Emeği geçen tüm yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve destek personelimizi kutlarız.

Atatürk'ün Hayatı, İlkeleri, İnkılapları ve daha fazla bilgi için Tıklayınız!


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Bornova Şehit Musa Can İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)