Cumhuriyetin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı!

Erciş Cumhuriyet Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu koordinatörlüğünde Tenzile Ana İlkokulu ve Ulupamir Şehit Turatbeg Gürocak Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin düzenledikleri gösterilerin yer aldığı büyük etkinlikte ilçemizde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Murat Karaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Alhan'ın yanı sıra İlçe Protokolü üyeleri de katıldı. İlçe Protokolü, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenen etkinliği onurlandırdı ve öğrencilerin gösterilerini büyük bir ilgiyle izledi.

Öğrencilerimizden Etkileyici Gösteriler

Erciş Tenzile Ana Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, etkileyici ve coşkulu gösterileri ile büyük alkış aldı. Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlayan öğrenciler, vatanlarına ve bayraklarına olan sevgilerini samimi bir şekilde ifade ettiler.

Cumhuriyet Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Tenzile Ana İlkokulu ve Ulupamir Şehit Turatbeg Gürocak Ortaokulu olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlama fırsatını yakaladık ve bu anlamlı etkinliğe katılan tüm öğrencilere, öğretmenlere ve protokol üyelerine teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına ve daha nice yıllara, birlik ve beraberlik içinde ulaşmak dileğiyle!

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Cumhuriyet Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)