Cumhuriyetin 100. Yılı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

CUMHURİYETİN 100. YILI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyete her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve birçok davetli katıldı.

Kübra Akkuzu Delil, Mehtap Cingöz ve Gökşin Demirci Erdi rehberliğinde hazırlanan programımız Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Türkçe öğretmenimizin günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, Cumhuriyetimiz için yazılan şiir ve kompozisyon dinlenildi. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte hazırlanan “Cumhuriyet Nedir?” videosu izlenildi. Öğrencilerimizin hazırladığı oratoryo, koro ve tiyatro gösterisinin ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Katkı ve iş birliklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile katılımlarıyla bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin 100. Yılını kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Tepebaşı Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)