Cumhuriyetimizin 94. Yılını Coşkuyla Kutladık

Özgürlük ve Bağımsızlığımızın simgesi olan üzerine titrediğimiz CUMHURİYETİMİZİN 94.yılını coşkuyla kutladık.29 Ekim 2017 pazar günü hava muhalefeti nedeni ile yapılamayıp ertelenen Cumhuriyet Bayramımızın 94.yıldönümü kutlama programımızı salı günü saat:12:00´da sabah ve öğle devresi öğrencilerinin tamamının katılımı ile gerçekleştirldi.

Okulumuz öğrencilerinin açılış sunumu ile başlayan program; okul müdürü Nuri ERCAN´ın bütün mesai arkadaşları, öğrenci ve misafirlerin bayramlarını kutlamaları ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalarında; 

"Millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz  büyük mücadele olan Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıl dönümünde Farklı ırk, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin merkezi olan, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kurarak yaşayacağımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yılı kutlu olsun. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 15 Temmuz’da ve terörle mücadelede şehit olan Kahraman´larımıza Allah´ta rahmet diliyor; Gazi´lerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin Cumhuriyet Bayram´ı kutlu olsun.

şeklinde ifade etti.Ardından okulumuz 1-D,2-A,4-A,4-D,2-B ve 2-D sınıfı öğrencilerinin sergiledikleri gösteriler bütün izleyenleri adeta büyüledi.

Okulumuz bütün paydaşları adına; kutlama törenlerinin hazırlanmasında emeği geçen bütün idareci öğretmen,öğrenci ve velilerimizi gönülden kutluyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Ayrıca bütün okulumuz personeli,öğrenci,veli ve bütün milletimizin BAYRAMI KUTLU OLSUN temennisinde bulunuyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Halit Fahri Ozansoy İlkokulu

Kaynak:https://hfoi.meb.k12.tr/icerikler/cumhuriyetimizin-94-yilini-coskuyla-kutladik_3705144.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)