Cumhuriyetimiz 99 Yaşında!

Cumhuriyet, bir coşkudur. Halkın var olduğu ve var oluşuyla var ettiği bir olgudur. Hele ki Türkiye Cumhuriyeti, kurulma mücadelesine katılan halkın var olma sesidir, coşkusudur. Unutulmamalıdır ki; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet bu coşkuyla yaşayacaktır ve her daim coşkuyla kutlanacaktır.

      Okulumuz konferans salonunda kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı programı saat 9.45' de, başta Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlamıştır. Akabinde Okul müdürü İlhan  TOPCU'nun konuşması, öğrencilerin hazırladığı yazıların ve şiirlerin seslendirilmesi ile devam etmiştir.

      9. sınıfların hazırladığı Kurtuluş Kahramanlarının konuşmalarının tiyatral bir şekilde sahnelenmesi ve Cumhuriyet Marşlarının okul koromuz tarafından okunma coşkusuyla program sona ermiştir. Resim öğretmenimiz Ümit Dilek Aydoğan'ın öğrencileriyle beraber hazırladığı 29 Ekim Cumhuriyetin İlanı ve Atatürk temalı resim sergisi ve kutlama programı veliler tarafından çok beğenilmiş, görevli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okul müdürümüz ve velilerimiz tarafından tek tek tebrik edilmiştir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Çankaya Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)