Cumhuriyet Ortaokulundan Öğrencilerine Moral Yemeği

Afşin Cumhuriyet Ortaokulunda öğrencilere moral ve motivasyon amaçlı Yemekli program düzenlendi. Programda Okul İdarecileri ve Öğretmenleri Öğrencilerle birlikte yemek yedi.

Dün Öğretmenevinde düzenlenen yemekli programda Cumhuriyet Ortaokulu eski öğrencilerinden Tacim Kerimoğlu tarafından öğrencilere yemek ikram edilirken,öğrenciler İdareci ve öğretmenleriyle bir arada yemek yemenin keyfini çıkardı.

Programda Afşin Haber Merkezine konuşan Okul Müdürü Hasan Erdoğan, Bugün burada Okulumuz 65 öğrencisi ve öğretmenleri ile öğrencilerimize moral motivasyon ve özgüvenlerini artırmak onların geleceğe güvenle bakmalarını, öğretmenleri ve büyükleri ile birlikte öğrencilerimizi desteklediğimizi, arkalarında olduğumuzu hissettirmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Okulumuz faaliyetleri kapsamında olan bu tür faaliyetler öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu artıracaktır. Bir araya gelmemize yardımcı olan vefalı öğrencilerimizden geçmişini unutmayan eski öğrencimiz Tacim Kerimoğlu'na  destekleri için teşekkür ederiz dedi.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Afşin Cumhuriyet Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)