Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri Yıldırım 2023 Seferberlik Tabikatında Göz Kamaştırdı

Erciş Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, 108. Topçu Alay Komutanlığı'nda düzenlenen Yıldırım 2023 Seferberlik Tabikatı'nda unutulmaz bir gösteri sergileyerek, "Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık" temasını büyüleyici bir şekilde yansıttılar. Bu muhteşem etkinlikte aynı zamanda Cumhuriyet İlkokulu ve Uluıpamir Şehit Turatbeg Gürocak Ortaokulu öğrencilerinin de katılımıyla, izleyicileri ve protokolü büyülemeyi başardılar.

Erciş'in gururu olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, Yıldırım 2023 Seferberlik Tabikatı'nda sahne aldılar ve Cumhuriyetin temel değerlerini benimseyerek, Cumhuriyeti temsil eden muhteşem bir gösteri sergilediler. Öğrencilerimizin yetenekleri, özverili çalışmaları ve coşku dolu performansları, katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ve takdirle karşılandı.
Cumhuriyet Ortaokulu, Erciş ilçesinde eğitimdeki kaliteyi yükseltmeye devam ediyor ve öğrencilerini ülkenin değerlerine sahip bireyler olarak yetiştirmeye kararlı. Yıldırım 2023 Seferberlik Tabikatı'ndaki bu muhteşem gösteri, bu kararlılığı ve başarıyı bir kez daha kanıtlamış oldu.
Katılımcı öğrencilere ve onları destekleyen okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz. Erciş Cumhuriyet Ortaokulu, Cumhuriyet değerlerini gururla temsil ediyor ve öğrencilerini büyük bir özveriyle yetiştiriyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Cumhuriyet Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)