Cumhuriyet Anadolu Lisesi Ailesine Hoşgeldiniz.

 


Okulumuzda bu yıl Almanca Öğretmeni Meltem ONAROK, İngilizce Öğretmeni Ece TEMÜR, İngilizce Öğretmeni Zuhal ÖZBEK,  Tarih Öğretmeni Kadir TAŞTAN, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Zehra AYDIN görevlerine başlamışlardır.

Ailemizin Yeni Üyeleri;

Yirmi birinci yüzyılın gerekli kıldığı becerilerle donatılmış, geleceğimizi inşa etme, yolculuğunda bizi başarıya götürecek nesilleri yetiştirmek gibi zorlu ve kutsal olan bir görevi ifa etmek için eğitim ailesine katılıyorsunuz.

Sizler çocuklarımızı; kültürel, manevi ve demokratik değerleri benimsemiş, Ulu Önder ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmek için bu yolculuğa çıkıyorsunuz. Sizlere okul idaresi ve öğretmenleri olarak kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Eğitim ailesi gibi büyük bir aileye katılmış olmanızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Siz değerli öğretmenlerimiz, bu mesleğin saygınlığı ve onuruna yakışır biçimde hareket edeceğine ve özveriyle çalışarak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak mücadeleye katkı vereceğinize yürekten inanıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)