Çorum / Merkez Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://danismendgaziiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDanişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulunda çocuklarımız kötü bir şeyi ceza göreceği için değil, onun doğru olmadığını bildiği için yapmamalıdır.
Özdenetimli insan yetiştirmek bizim sorumluluğumuzdur.
Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulunda her çocuğun ayrı bir birey ve farklı bir dünya olduğu ilkesinden yola çıkılarak onların başarı, sosyal ve psikolojik durumları her an titizlikle gözlemlenir.
Söz konusu olan eğitim ve çocuklarımız olduğu zaman kusursuza ulaşma ideali bir zorunluluk haline gelmektedir. Okulumuzun temel vizyonu yapılan her işte kaliteyi sağlamaktır.
MisyonDanişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulunda çocuklarımız önce düşünmeyi öğrenir. Çünkü düşünme, bilgiyi işleyen ve kullanılabilir hale getiren bir araçtır.
Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulunda çocuklarımız düşünerek, kendi fikirlerini oluşturarak, kendi cümlelerini kurarak, daha önceden keşfedilmiş güzel şeyleri daha iyiye taşıyabilecekleri gibi yeni şeyler keşfedebileceklerdir.
Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulunda çağdaş eğitim yöntemleriyle çocuklarımızın zeka gelişimlerini en üst düzeye çıkarmak temel misyonlardandır.
Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulunda şiir ezberlemiş olmak için değildir. Çocuklarımızın duygusal zekasına etki eden her ayrıntı, sevgi unsuru ön plana çıkarılarak, hayal gücünü kullanmaya yönelik özgürlük bilincini geliştirici şekilde uygulanır.
Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulunda başarı rastlantılara bırakılmaz. Her şey belli bir plan ve program doğrultusunda yapılır.

Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren başarılı olmayı alışkanlık haline getirmeleri okulumuzun en büyük misyonlarındandır.
Telefon03642270404
AdresULUKAVAK MAH. GARANTİEVLER 12. SOK. NO 2 ÇORUM
İnternet Sitesihttps://danismendgaziiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞEHİR MERKEZİNDE BUHARAEVLER MAHALLESİNDE YENİ YAPILAŞMANIN YOĞUN OLDUĞU BİR BÖLGEDEDİR. KARŞISINDA EŞREF ERTEKİN KÜTÜPHANESİ VE AİLE SAĞLIK MERKEZİ VARDIR.
UlaşımMERKEZDE BULUNMAKTADIR.SAAT KULESİNDEN BUHARAEVLER OTOBÜSÜ İLE GİDİLMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkMERKEZDE BULUNMAKTADIR.
Ders Saatleri08:30 - 15:30
Yabancı Dilİngilizce-Arapça
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOKULUMUZ FUTBOL, FUTSAL, BOWLİNG, SATRANÇ, YÜZME VE ATLETİZM BRANŞLARINDA ÖĞRENCİ YETİŞTİRMEKTE OLUP YEREL, BÖLGESEL VE ULUSAL ALANDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ VARDIR.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK BİLİMSEL PROJE ÇAĞRILARI, YEREL, BÖLGESEL, ULUSAL BİLİMSEL PROJE YARIŞMALARINA ÖĞRENCİLERİMİZ RAĞBET ETMEKTE OLUP FEN VE MATEMATİK ALAN ÖĞRETMENLERİMİZ VASITASIYLA ÖĞRENCİLERİMİZ PROJE ÇALIŞMALARINI OKULUMUZ LABORATUVARINDA YAPMAKTADIR.
  • Öğretmen Sayısı43
  • Öğrenci Sayısı314
  • Derslik Sayısı25
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://danismendgaziiho.meb.k12.tr/19/01/735843/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)