Çok Şükür Ki Bize De Bir Yetime Kardeş Olmak Nasip Oldu.

 Hayatta bazı boşlukların tarifi olmaz. Acıların, kayıpların, yoklukların... Bizi ayakta her daim tutan değerlerimiz olmasa. Değerlerimize olan bağlılıklarımız tarifi olmayan şeylerin bir nebze de olsa telafi etme fırsatını sunar. 

       Değerlerimizi hep beraber aktarıyoruz. Dünden bugüne taşınan değerler bayrağımızı yarınlara hep beraber taşıyoruz. Çocuklarımızın paylaşma, yardımlaşma, dayanışma ve merhamet duygularını pekiştiriyoruz. Peygamber efendimizin yetime şefkatle yaklaşın düsturuyla okulca yetim kardeşi olmaya aday olduk. Çok şükür ki bize de bir yetime kardeş olmak nasip oldu.

       İyilikte yarışan sınıflar projesi kapsamında okulumuzda yetim kardeşliği projesini başlattık. Okulumuz idareci, öğretmen, veli, personel ve öğrencilerimizle dahil olduğumuz bu çalışmada bakanlığımız bünyesinde yürütülen projeyle imkan sahipleriyle ihtiyaç sahiplerini buluşturuyoruz. Nasıl ki asmayı budayınca daha çok hasat oluyorsa, vereceğimiz cuzi de olsa yardımlarla hem bir kardeşimizin gönlünü hoş tutmuş hem de yardım edenlere sevap kapısı açmış oluyoruz. İmtihanlara ortak oluyoruz, yardımlaşarak  zorlukları beraberce aşıyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yozgat Yenifakılı Şehit Cuma Karadavut İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)