Code Week Haftası Etkinliklerimiz

AB Kod Haftası (Code Week), ekim ayının içinde uygulanan, herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir. Tüm dünyada Kodlama Haftası olarak bilinir ve Algoritmanın temelini oluşturur.

Bu sene 7-22 Ekim'de kutlanan Codeweek Haftası etkinliklerine, katılan okulumuz ve Bilişim teknolojileri öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, planladığı tüm etkinlikleri yerine getirdi.

Okulumuz bilişim teknolojileri alanı öğrencilerimizle planlanan "Cumhuriyetimiz KOD'lu olsun" ve "Kod Adı CUMHURİYET" sloganları ile okulumuzun çeşitli alanları afişler, dikkat çekici kod yazıları ile donatıldı. Ayrıca 3D yazıcımızdan sloganlarımızı içeren anahtarlıklar ve çeşitli figürler tasarlanıp baskı alındı. Bilişim Teknolojileri alan öğrencileri tüm okul içerisinde diğer alan öğrencilerine CodeWeek haftası ile ilgili farkındalık yaratmak amacı ile etkinlikler (stand hazırlama, tanıtım yapma amacı ile konuşmalar, video izletme, robotik kodlama dersinde yapılan çeşitli robotların tanıtımı vb.) düzenledi. 

Bu etkinlikte bizden desteğini esirgemeyerek çalışmalara katılan idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Yalova Merkez Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)