Cevizli Çpal Ziyareti ve Pikniği

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITIM VE YÖNLENDİRMESİ çalışmaları amacıyla öğrencilerimizin ilgi ve isteklerinin artabilmesi için tüm 8. sınıf öğrencilerimizin gönüllü olarak dâhil olduğu Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne gerekli izinler alınarak bir ziyaret düzenledik.

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITIM VE YÖNLENDİRMESİ çalışmaları amacıyla öğrencilerimizin ilgi ve isteklerinin artabilmesi için tüm 8. sınıf öğrencilerimizin gönüllü olarak dâhil olduğu Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne gerekli izinler alınarak bir ziyaret düzenledik. Bu ziyaret esnasında okulda bulunan meslek dalları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan öğrencilerimizin zihninde yepyeni ufuklar belirmiştir.

Okulu gezmekle kalmayıp, okulun öğrenci ve öğretmenleri ile iletişim kuran öğrencilerimiz günü oldukça verimli geçirmişlerdir. Okulumuzda rehber öğretmeni olmadığından öğrencilerin ilgi ve alakasını cezbedebilmek adına Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Hüseyin İlker Çevik, öğrencilerimizle okullarına yaptığımız ziyaret esnasında, “Ortaöğretime Geçiş Modeli” ve “Mesleki ve Teknik Eğitim” temalarında seminer vermiş, öğrencilerimizi aydınlatmıştır.

Ziyaretin ardından Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Parin´in öğrencilerimiz için hazırladığı piknik etkinliğine geçilmiştir. Öğrencilerimiz burada oldukça güzel vakitler geçirmiş ve hafif yağmura rağmen oyunlar oynayıp, eğlenmeyi ihmal etmemişlerdir.

Başta Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Parin olmak üzere Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Hüseyin İlker Çevik ve Cevizli Kaya Özen Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinin ilgi alakası öğrencileri çok mutlu etmiştir. Hepsine öğrencilerimiz adına teşekkürü borç biliriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Akseki Taşlıca Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulu

Kaynak:https://tahaoo.meb.k12.tr/icerikler/cevizli-cpal-ziyareti-ve-piknigi_5216979.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)