Çedes Projesi Kapsamında Vatanseverlik Temalı Pano Oluşturduk

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Vatanserverlik Temalı "ÇEDES" Projesi

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, Millî Eğitim Bakanlığı ile T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı (Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü) ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı (Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü) arasında imzalanan 01.02.2023 tarihli protokol kapsamında öğrencilerimize yönelik hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" Projesi kapsamında VATANSEVERLİK temalı pano hazırlandı.

"ÇEDES" Projesi Nedir?

"ÇEDES" Projesi, Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bizim ve öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize sahip çıkma bilincini güçlendirmeyi amaçlayan bir inisiyatiftir. Bu proje kapsamında, öğrencilerimize vatanserverlik duygusunu aşılamak ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak hedeflenmektedir.

Vatanserverlik Temalı Pano Hazırlığı

Okulumuzda, "ÇEDES" Projesi kapsamında öğrencilere yönelik hazırlanan etkinliklerin ilki olan VATANSERVERLİK temalı pano büyük bir titizlikle hazırlandı. Bu panoda, vatan sevgisi ve milletimize olan bağlılık vurgulanmış, öğrencilerimizin bu değerleri benimsemesi ve yaşatması için çeşitli görseller ve mesajlar yer almaktadır.

Projeye Destek ve Katkılar

Okul Müdürümüz Mehmet Baysa'nın liderliğinde, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan VATANSERVERLİK temalı pano, okulumuzun duvarlarını süslemeye başladı. Bu proje, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerine olan bağlılıklarını güçlendirmeyi ve onları vatanına, milletine ve çevresine duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Vatanına ve milletine bağlı bireyler yetiştirmek için attığımız bu adımla, gelecek nesillerin daha güçlü ve duyarlı olmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

Saygılarımızla,

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yönetimi

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Haliliye Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)