Çedes Projesi Kapsamında Hatay'a Lazer Yazıcı Gönderdik

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında öğrenci velileri, Nebioğlu esnafı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerinde konulan yardım kampanyalarından toplanan nakit para ile proje kapsamında eşleştirilen kardeş okulumuz Hatay Hassa Aktepe İlkokulu'na piyasa araştırması yapılarak Lazer Yazıcı satın alınarak direk okulun adresine gönderildi.

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında öğrenci velileri, Nebioğlu esnafı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerinde konulan yardım kampanyalarından toplam 5.878,50 TL nakit para toplanmıştır. Proje kapsamında eşleştirilen kardeş okulumuz Hatay Hassa Aktepe İlkokulu yöneticileri ile yapmış olduğumuz görüşmelerde okullarının Fotokopi Makinesi/Yazıcı ihtiyaçları olduğu bilgisini aldıktan sonra eldeki nakit para ile alınabilecek en iyi ve kullanışlı sarf malzemeleri uygun olan bir makine alınabilmesi için komisyon olarak piyasa araştırması yapılmıştır. Yerel esnaflar dahil internet üzerinden de yapılan araştırmalar sonucunda bizim kriterlerimize en uygun Fotokopi Makinesi/Yazıcı’nın hepsiburada.com internet sitesinde 6.100 TL’ye Xerox WorkCentre 3025NI Fotokopi+Faks+Tarayıcı+Wi-Fi Lazer Yazıcının alınmasına kara verilmiştir. 6.100 – 5.878,50 = 221,50 TL’nin ise okul personeli tarafından karşılanmıştır.

Hatay Hassa Aktepe İlkokulu okul müdürü Caner Çolak ile yapılan görüşmelerde internet üzerinden yapılan alışverişte teslimat adresinin direk olarak okula yapılmasına karar verilmiştir. Fatura ise Nebioğlu İlkokulu okul hesabına kestirilmiştir. Yardım kampanyasına katılan herkese desteklerinden dolayı çok teşeekkür eder niyetlerinin kabul edilmesini temenni ederiz. Yazıcının kardeş okulumuza hayırlı uğurlu olmasını ve güzel günlerde güle güle kullanmalarını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Çaycuma Nebioğlu İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)