Çatısız Eğitim

Okulumuz  3 /C Sınıf Öğretmeni  Üzeyir  ÇETİN   e - Twinning   projesi      Çatısız Eğitim    kapsamında öğrencileriyle  etkinlikler   yapmaya devam ediyor. 

Okulumuz  3 /C Sınıf Öğretmeni  Üzeyir  ÇETİN   e - Twinning   projesi      Çatısız Eğitim    kapsamında öğrencileriyle  etkinlikler   yapmaya devam ediyor.  Projenin amacı   işlenebilecek uygun ders ve içeriklerini tespit ederek dersi bahçede eğlenceli bir şekilde işlemektir.

Çatısız  Eğitim  projesi  ile  öğrencilerin ;

İlgilerini derse çekmek ve  farkındalık oluşturmak, çevreye duyarlı olmalarını sağlamak , STEM 'in çalışma basamaklarını kullanarak ürün ortaya çıkarabilmek, çatısız eğitim içinde yapılacak olan etkinliklerde STEM yaklaşımını kullanarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak. çatısız bilim ile eleştirel düşünme, bilimsel düşünme gibi süreçleri yaşayarak kendilerini geliştirebilmek , akran işbirliği gerçekleştirebilmek , yazarlık ve şairlik deneyimleri ile edebi eserler ortaya çıkarabilmek, estetik ve sanatsal bakış açısı geliştirebilmek  gibi amaçlar hedeflenmiştir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Fethiye Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)