Çanakkale / Yenice Yenice Belediyesi Anaokulu

Telefon:0286 474 22 04 Adres:KIŞLALAR MAH. ALPARSLAN CAD. NO 4 YENİCE / ÇANAKKALE Web Sitesi:https://yenicebelediyesianaokulu.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Yenice Okulları, Çanakkale Anaokulları, Çanakkale Yenice Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Çanakkale Anaokulu Haberleri, Çanakkale Yenice Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://yenicebelediyesianaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesi eğitim hizmetinde ANAOKULU olarak verdiğimiz eğitim ve imkanlar doğrultusunda , çocuklarımıza yakından uzağa ilkesiyle yaşadığımız çevrenin öncüsü ve lideri olmak, çağı yaşarak çağ ötesine liderlik vasfıyla üst seviyelere taşımak.
MisyonÖğrencilerimizin; araştıran, sorgulayan, yaparak ve yaşayarak öğrenme; öz disiplin ve benlik saygısı gelişmiş, toplumun önemli bir parçası olduğunun farkında olan bir birey ; paylaşabilen,kendini özgürce ifade edebilen, sorumluluk duygusuna sahip, kendi haklarını kullanırken başkasına zarar vermeyen, saygı gösteren,destekleyici olan, kültürümüzün temel unsurları olan örf, adet, gelenek ve göreneklerimize karşı hassas, doğayı ve çevresini koruyan bir fert; Atatürk ilke ve devrimleri ile Türk büyüklerimizin çizdikleri aydın yolda büyük düşünebilen kişiler yetiştirmektir.
BaşarılarBESLENME DOSTU OKUL, OKULUM TEMİZ BELGESİ
Telefon0286 474 22 04
Faks0286 474 22 04
AdresKIŞLALAR MAH. ALPARSLAN CAD. NO 4 YENİCE / ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://yenicebelediyesianaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenice merkez
Ulaşımil merkezine 90 km
ilçe merkezinde
Merkezden Uzaklıkil merkezine 90 km
ilçe merkezinde
Öğretim ŞekliTAM ZAMANLI TEKLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
Ders Saatleri09:00-14:00 SAATLERİ ARASINDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı78
  • Derslik Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yenicebelediyesianaokulu.meb.k12.tr/17/12/970474/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)